Αγ. Παρασκευή, 21 Απριλίου 2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11/14

 

ΠΡΟΣ: Κοινότητες Ανιχνευτών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Ε.Π. Αττικής

 

Θέμα: Εκδρομή Κλάδου Ανιχνευτών

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας, θα πραγματοποιηθεί τριήμερη εκδρομή για Κοινότητες στην Παύλιανη. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 27-29 Ιουνίου, ενώ η μετακίνηση θα γίνει με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.

Η Δράση έχει ως στόχο την γνωριμία και συνεργασία των ανιχνευτών και των Κοινοτήτων της Περιφέρειάς μας, την παροχή γνώσεων και εμπειριών σε θέματα διαβίωσης στη φύση και την βίωση της έντονης περιπέτειας μέσα από το Ανιχνευτικό παιχνίδι. Επίσης θα πραγματοποιηθεί προσφορά στο χώρο καθώς επίσης και έρευνα στη γύρω περιοχή της Παύλιανης.

Αναφορικά με το κόστος συμμετοχής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά καταβάλλεται προσπάθεια να είναι το χαμηλότερο δυνατό (20-25 ευρώ), όπως και στην περσινή δράση του Κλάδου. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών και θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο. Το φαγητό, με τη σειρά του, θα καλυφθεί από την ίδια τη δράση.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, τη διαμονή, την τροφοδοσία κ.α. θα δοθούν μέσω του συμβουλίου του κλάδου αλλά και με σχετικά mail, στους Βαθμοφόρους των Κοινοτήτων. Οι αιτήσεις, σωστά συμπληρωμένες, πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά και συγκεντρωτικά για κάθε Κοινότητα έως τις 27/05/14 στον Έφορο του Κλάδου Ανιχνευτών και Αρχηγό Δράσης, Νίκο Γαλάνη, στο e-mail: nikgalanis@tee.gr (κιν: 6974128977). Παράλληλα θα πρέπει να έχει πληρωθεί προκαταβολή από κάθε συμμετέχοντα στη δράση (Ανιχνευτή ή Βαθμοφόρο) στο ποσό των 15 ευρώ, ώστε να μπορέσουν να γίνουν κρατήσεις για θέσεις στην αμαξοστοιχία. Γίνεται κατανοητό ότι μια τέτοια μαζική μετακίνηση θα πρέπει να έχει κανονιστεί πολύ νωρίτερα από τον ΟΣΕ. Το ποσό θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό της Περιφέρειας

Συνιστάται σε όλες τις Κοινότητες, καθώς και σε μεμονωμένους Ανιχνευτές και βαθμοφόρους να συμμετέχουν σ’ αυτή τη σημαντική δράση, απ’ όπου θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες και θα ενδυναμώσουν το Προσκοπικό Πνεύμα της Περιφέρειάς μας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *