Αγ. Παρασκευή, 5 ΜΜαρτίου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 09/15

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Ομάδων Προσκόπων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Α.Σ.

 

Θέμα: 13η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο του προγράμματός του, και όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Αττικής οργανώνει την καθιερωμένη 13η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε. Αν.Αττικής την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, από τις 10π.μ. μέχρι τις 5μ.μ. στην περιοχή του Υμηττού Αττικής.

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί έχει σκοπό να γνωριστούν οι ενωμοτίες της Περιφέρειάς μας, να παίξουν και να γευτούν το Προσκοπικό παιχνίδι. Μέσα από την εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίας συστήματος, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο παιχνίδι περιπέτειας με δοκιμασίες που απαιτούν συνεργασία, προσκοπική τεχνική αλλά και προσκοπικό πνέυμα μέσα στην φύση με πάνω από 300 Προσκόπους από όλη την Ανατολική Αττική.

Το κόστος συμμετοχής ανά Πρόσκοπο ανέρχεται στα 3 ευρώ και περιλαμβάνει: κάποιες εσωτερικές μετακινήσεις, υλικά προγράμματος και το αναμνηστικό. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για Βαθμοφόρους και μέλη Προσκοπικού Δικτύου. Η διατροφή των προσκόπων θα πρέπει να έχει μεριμνηθεί από τους ίδιους με δεκατιανό και μεσημεριανό από το σπίτι.

Με μέριμνα των ΑΣ και ΑΟΠ το συνημμένο έντυπο συμμετοχής ομάδας θα πρέπει να υποβληθεί συμπληρωμένο έως την Κυριακή 15 Μαρτίου και να καταβληθεί το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο γραμματείας της δράσης, όπου καταβάλλονται τα χρήματα και η δήλωση συμμετοχής ομάδας.

Κατά την καταβολή του ποσού συμμετοχής θα πρέπει εκτός από το έντυπο συμμετοχής ομάδας να παραδοθούν και οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής των προσκόπων. Μετά το πέρας των συγκεκριμένων ημερομηνιών καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή και κανένα ποσό δεν θα επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής.

Παρακαλούνται και προτείνεται οι ΕΚΣ των Συστημάτων να υποστηρίξουν οικονομικά την συμμετοχή των Προσκόπων που έχουν οικονομικά προβλήματα. Επίσης, όσοι ΑΟΠ έχουν αδυναμία φωτοτύπησης των δηλώσεων συμμετοχής, παρακαλούνται να απευθυνθούν στον υπεύθυνο γραμματείας για διευθέτηση του προβλήματος.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο κλάδου Παπαδάκο Κωνσταντίνο (kpapadakos@gmail.com, 6977094313).

Προσμένουμε στη συμμετοχή όλων σας σε ένα μονοήμερο τόσο ξεχωριστό όσο και η Περιφέρειά μας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Κωνσταντίνος Γ. Χατζάτογλου

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *