ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Αγ. Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05/15

 

ΠΡΟΣ: Τους βαθμοφόρους Αγελών Λυκοπούλων, Αρχηγούς Συστημάτων

 

Θέμα: Σεμινάριο μη τυπικής εκπαίδευσης για Βαθμοφόρους Αγελών Λυκοπούλων με θέμα «Δομή Διήμερης Εκδρομής»

 

Αγαπητοί μου,

Μετά από απαίτηση πολλών βαθμοφόρων των Αγελών μας, ο Κλάδος Λυκοπούλων της Περιφέρειας μας, στο πλαίσιο της άτυπης εκπαίδευσης διοργανώνει το πρώτο, για το 2015, σεμινάριο με θέμα: “Δομή Διήμερης Εκδρομής”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:30, στο χώρο του 1ου Συστήματος Προσκόπων Νέου Ψυχικού (Αλ. Παπαναστασίου 21, 15451 Νέο Ψυχικό).

Θα σας περιμένουμε με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, ανάλυση της δομής της διήμερης εκδρομής, πρωτότυπες ιδέες για δραστηριότητες και φυσικά παιχνίδι! Το υλικό του σεμιναρίου θα δοθεί και εκτυπωμένο.

Για την καλύτερη προετοιμασία του σεμιναρίου, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015, ως εξής:

  • Στείλτε email στο k.luk.an.at@gmail.com με το πόσα άτομα από κάθε Αγέλη θα παραβρεθούν
  • Ή να στείλετε μήνυμα στο 6976-175.175 γράφοντας: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ_ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ_ΑΓΕΛΗ_ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ (π.χ. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ_ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΠΠΟΥ_1Η ΠΑΙΑΝΙΑΣ_3)

Αυτό το σεμινάριο είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να αποσαφηνίσουμε ζητήματα που αφορούν ένα θέμα, την διήμερη εκδρομή, το οποίο ακόμη και στις επίσημες εκπαιδεύσεις του Σ.Ε.Π. δεν αναλύεται σε βάθος.

Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι η ζωή στη φύση είναι ένα από τα πλέον βασικά στοιχεία της Προσκοπικής Μεθόδου. Στο χέρι μας είναι, λοιπόν, να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να παίζουμε καλύτερα και περισσότερο στο ύπαιθρο.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Κωνσταντίνος Γ. Χατζάτογλου

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *