Αγ. Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/16

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους βαθμοφόρους, τα μέλη Προσκοπικού Δικτύου, Ε.Κ.Σ. και Ε.Π.Π. της Π. Ε. Αν. Αττ.

 

Θέμα: Συνδρομή Π. Ε. Αν. Αττικής, στο νέο προσωρινό Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στο Ελληνικό

 

Αγαπητοί μου,

Θέλω καταρχήν να σας εκφράσω τις θερμότερες Ευχές μου για την Νέα Χρονιά. Εύχομαι σε όλους η έλευση του νέου έτους να εκπληρώσει τις προσδοκίες του καθενός μας για μια καλύτερη κοινωνία με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Με επίκεντρο λοιπόν αυτή την ευχή, σας καλώ εκ νέου να δώσουμε όλοι το παρόν στην βοήθεια που μας ζητείται από την Ελληνική Πολιτεία δια μέσου του αρμόδιου υπουργείου και αφορά την προσφορά βοήθειάς μας στο προσωρινό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ανέλαβε την υποχρέωση και για ένα μήνα (έναρξη από τη Δευτέρα 04/01/2016), την διαχείριση του χώρου ιματισμού που βρίσκεται στο Ελληνικό. Καθημερινά και από 17:00 έως 20:00, ενήλικα στελέχη μας θα διανέμουν ρούχα στους πρόσφυγες. Απαιτείται παρουσία 5 έως 8 ατόμων περίπου σε καθημερινή βάση. Η περιφέρεια μας, ανέλαβε την υποχρέωση να στηρίξει την συγκεκριμένη δράση, έχοντας παρουσία κάθε Παρασκευή. Βέβαια αν κάποιος επιθυμεί να συνδράμει και κάποια άλλη ημέρα, μπορεί να συμπληρώσει την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλει προς την κεντρική διοίκηση. Υπεύθυνη κυρία Μαρία Μπενά, e-mail: mbena@sep.org.gr – τηλ. 210 7244437 & 6936117149.

Είμαι βέβαιος πώς όπως στηρίξατε μέχρι τώρα τις προσπάθειες και τις ενέργειες που αναλήφθηκαν από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, έτσι και τώρα θα δηλώσετε το παρόν δείχνοντας ότι ο Πρόσκοπος παραμένει πιστός στην Υπόσχεση του.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *