Αγ. Παρασκευή, 3 Φεβουαρίου 2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03/17

 

ΠΡΟΣ: Κοινότητες Ανιχνευτών Π. Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Ε. Π. Αττικής

 

Θέμα: Χειμερινή Εκδρομή Κλάδου Ανιχνευτών (Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

 

Αγαπητοί μου,

afisa xdy klanpean smΣτο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας, θα πραγματοποιηθεί διήμερη Χειμερινή εκδρομή για Κοινότητες, στην περιοχή των Βαρδουσίων. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 4-5 Μαρτίου 2017 και η μετακίνηση θα γίνει με πούλμαν. Αρχηγός της Δράσης είναι η Έφορος του Κλάδου Ανιχνευτών της ΠΕ Ανατολικής Αττικής Λένα Αποστόλου (κιν: 6944727716).

Η Δράση έχει ως στόχο την γνωριμία και συνεργασία των ανιχνευτών και των Κοινοτήτων της Περιφέρειάς μας, την παροχή γνώσεων και εμπειριών σε θέματα διαβίωσης στο χειμερινό βουνό και την βίωση της έντονης περιπέτειας μέσα από το Ανιχνευτικό παιχνίδι. Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με το χειμερινό πεδίο καθώς θα πραγματοποιηθεί ορειβατική δραστηριότητα στα Βαρδούσια.

Αναφορικά με το κόστος συμμετοχής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά καταβάλλεται προσπάθεια να είναι το χαμηλότερο δυνατό (35 ευρώ). Αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών και θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο. Το φαγητό, με τη σειρά του, θα καλυφθεί από την ίδια τη δράση.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, τη διαμονή, την τροφοδοσία κ.α. θα δοθούν μέσω του συμβουλίου του κλάδου αλλά και με σχετικά mail και ενημερώσεις στο facebook group του κλάδου, στους Βαθμοφόρους των Κοινοτήτων. Οι αιτήσεις, σωστά συμπληρωμένες, πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά και συγκεντρωτικά για κάθε Κοινότητα έως τις 20/02/2017 στο mail του Κλάδου Ανιχνευτών anixn@peanattikis.org.

Λόγω της διεξαγωγής της δράσης σε χειμερινό πεδίο θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν ο κατάλληλος χειμερινός εξοπλισμός των κοινοτήτων. Για διευκρινίσεις αναφορικά με τα εφόδια μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο Υλικού της δράσης Κωνσταντίνο Κιούση, στο e-mail: kkioyshs@gmail.com και στο κιν: 6976430114.

Συνιστάται σε όλες τις Κοινότητες, καθώς και σε μεμονωμένους Ανιχνευτές και βαθμοφόρους να συμμετέχουν σ’ αυτή τη σημαντική δράση, απ’ όπου θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες και θα ενδυναμώσουν το Προσκοπικό Πνεύμα της Περιφέρειάς μας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *