Αγ. Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30/17

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους της Π.Ε Ανατ. Αττικής

ΚΟΙΝ: Γενικό Έφορο Σ.Ε.Π., Βοηθό Γενικό Έφορο υπεύθυνο για το Στρατηγικό Σχέδιο, Μόνιμο Βοηθό Γενικού Εφόρου

 

Θέμα: Συνέδριο Π.Ε. για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Σ.Ε.Π.

Αγαπητοί μου,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 90/30-08-2017 περί κατάρτισης του Στρατηγικού Σχεδίου του Σ.Ε.Π και της συνάντησης του Γενικού Εφόρου με το επιτελείο και τους Α.Σ της Περιφέρειάς μας, η Π.Ε διοργανώνει Συνέδριο με θέμα «Στρατηγικός σχεδιασμός Σ.Ε.Π. 2018-2027» την Κυριακή 14/01/2018 και ώρα 16:00 στην αίθουσα «Αθανάσιος Λευκαδίτης», κτήριο κεντρικής Διοίκησης 1ος όροφος.

Το συνέδριο λαμβάνει χώρα λίγο πριν το Πανελλήνιο Συνέδριο του Σ.Ε.Π, όπου εκεί πλέον θα τεθούν οι βάσεις και θα οριστικοποιηθεί ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της κίνησης για τα επόμενα χρόνια.

Στο συνέδριο είναι η ευκαιρία σας, η ευκαιρία μας, να μοιραστούμε μαζί τις ανησυχίες, τις ανάγκες και το όραμα του καθενός και της κάθε μιας από εσάς, για τον Προσκοπισμό του σήμερα και του αύριο. Σύγχρονος, Ελκυστικός, Ανοιχτός σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, Δημιουργικός και Προσαρμοστικός στις κοινωνικές εξελίξεις, όπως αρμόζει στην μεγαλύτερη κίνηση νέων της Πατρίδας μας.

Η 3μελής οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από τους Εφόρους της Περιφέρειας:

  • Ιωάννη Στόκα,
  • Πάνο Παπαδόπουλο,
  • Κατερίνα Τσαμουρτζή.

Συνημμένα θα βρείτε τα αποτελέσματα των συναντήσεων που πραγματοποίησε ο Γενικός Έφορος με τις Περιφερειακές Εφορείες, ώστε να μπορέσετε να έχετε εικόνα και άποψη για συγκλίνουσες ή αποκλίνουσες κοινές απόψεις με άλλους βαθμοφόρους της χώρας. Όλα αυτά θα συζητηθούν στο συνέδριό μας και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο έχουν όλοι οι βαθμοφόροι οι οποίοι είναι απογεγραμμένοι για την τρέχουσα Προσκοπική περίοδο και η εντολή διοίκησης ή ο διορισμός τους έχει γίνει 5 ημέρες πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου. Δηλαδή μέχρι και την Δευτέρα 08/01/2018. Παρακαλούνται οι Α.Σ όπως ελέγξουν αν λήγουν εντολές διοίκησης βαθμοφόρων στο διάστημα από 08 – 14/01 και να φροντίσουν να της ανανεώσουν εγκαίρως, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμοφόρους να εκφράσουν άποψη επί του Στρατηγικού Σχεδίου. Δήλωση συμμετοχής ανά Σύστημα (έως 10/01), θα καταθέτουν εδώ οι Αρχηγοί Συστημάτων.

Η δημοκρατία και ο διάλογος αποτελούν θεμελιώδη χαρακτηριστικά της Κίνησής μας. Όσοι έχετε πει «Έτσι θα ήθελα να είναι ο Προσκοπισμός» ή «Γιατί αποφασίζουν μόνοι τους στην Πτολεμαίων και δεν μας ρωτάνε;», να η ευκαιρία σας!

Σας καλώ να είμαστε όλοι εκεί, σωστά προετοιμασμένοι ώστε δημοκρατικά να ακουστεί η φωνή μας και να συνδιαμορφώσουμε τον Προσκοπισμό που θέλουμε.

“Προσκοπισμός για Όλους, Προσκοπισμός με Όραμα και Στόχους”.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *