Αγ. Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/17

 

ΠΡΟΣ: Αρχηγούς & Υπαρχηγούς Κοινοτήτων

ΚΟΙΝ: Εφορεία Διεθνών Σχέσεων Σ.Ε.Π., Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε., Επιτελείο Π.Ε., Αρχηγούς Συστημάτων, Ε.Κ.Σ. Συστημάτων

 

Θέμα: Μεγάλη Δράση Υπαίθρου στο Εξωτερικό, 8ος/2018

Αγαπητοί μου,

Η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής, σε εφαρμογή του ετήσιου προγράμματός της, οργανώνει την πρώτη Μεγάλη Δράση Υπαίθρου στο Εξωτερικό, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Ανιχνευτές της Περιφέρειας μαζί με τους βαθμοφόρους τους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβενία, στον ορεινό όγκο των Ιουλιανών Άλπεων και στη Σερβία. Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης της δράσης θα είναι 1 έως 12 Αυγούστου 2018.

Στόχος της Μεγάλης Δράσης, είναι αφενός οι Ανιχνευτές της Περιφέρειας να συνεργαστούν μεταξύ τους πέρα από το Σύστημά τους και αφετέρου να ζήσουν την εμπειρία διοργάνωσης και πραγμάτωσης μιας δράσης στο εξωτερικό, η οποία λόγω του μεγάλου όγκου των παιδιών θα την καταστήσει πιο εφικτή οικονομικά.

Σε αυτό μας το εγχείρημα θα θέλαμε να είναι συμμέτοχοι και αρωγοί όλοι. Βαθμοφόροι, Ανιχνευτές και Γονείς, αφού πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μια μοναδική Ανιχνευτική εμπειρία για όλους.

Η δράση φέρει τον τίτλο «X-ΜΔΥ», αρχηγός της είναι η Έφορος του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειας κα. Αποστόλου Λένα και Υπαρχηγοί οι Αναπληρωτές Έφοροι του Κλάδου κ. Γεωργόπουλος Ιωάννης και κ. Κιούσης Κώστας.

Προϋπόθεση για να συμμετέχει ένας Ανιχνευτής στη Μεγάλη Δράση, είναι να είναι απογεγραμμένος στην Κοινότητα Ανιχνευτών και να συνοδεύεται από βαθμοφόρο του τμήματός του.

Προϋπόθεση για έναν βαθμοφόρο να συμμετέχει στη Μεγάλη Δράση, είναι να είναι απογεγραμμένος στο τμήμα της Κοινότητας κι οι Ανιχνευτές του να συμμετέχουν στην Μεγάλη Δράση.

Τονίζουμε τόσο στους Ανιχνευτές όσο και στους βαθμοφόρους ότι η συγκεκριμένη Μεγάλη Δράση θα οργανωθεί όπως προβλέπεται από τη Μεθοδολογία του Κλάδου Ανιχνευτών, από τις Κοινότητες και τους βαθμοφόρους που συμμετέχουν και όχι από το κλιμάκιο της Περιφέρειας.

Η οικονομική συμμετοχή στη δράση έχει καθοριστεί στο ποσό των 380,00 ευρώ. Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται οι ημερομηνίες υποβολής των προκαταβολών και των δόσεων, όπως αυτές καθορίστηκαν για την πραγματοποίηση των διαφόρων διαχειριστικών ενεργειών (προκαταβολές μεταφορικών, κ.λ.π.) που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της δράσης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ Β’ ΔΟΣΗ Γ’ ΔΟΣΗ
Μέχρι 05/02/2018 140,00€    
Μέχρι 07/05/2018   140,00€  
Μέχρι 10/07/2018     100,00€

Μέχρι τις 05/02/2018 (μαζί με την προκαταβολή) θα πρέπει να έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά οι δηλώσεις συμμετοχής ανιχνευτών και βαθμοφόρων που θα συμμετέχουν στην δράση. Οι πρωτότυπες δηλώσεις συμμετοχής θα παραδοθούν με την καταβολή της τελευταίας δόσης όπως και τα ιατρικά δελτία.

Την ηλεκτρονική δήλωση θα βρείτε στη διεύθυνση που ακολουθεί: Προδήλωση Μ.Δ.Υ.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι δεν θα υπάρξει παράταση στην καταβολή των δόσεων. Επιπρόσθετα αν κάποιος Ανιχνευτής ή βαθμοφόρος αποφασίσει μετά την καταβολή της προκαταβολής ότι δε θα συμμετέχει, η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται. Η συμμετοχή είναι η ίδια τόσο για τους βαθμοφόρους όσο και για τους Ανιχνευτές, προσπαθώντας να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος το οποίο ελπίζουμε ότι θα μειωθεί κι άλλο με την επίτευξη χορηγιών.

Η διαδικασία καταβολής των δόσεων για όλους θα γίνει με τον εξής τρόπο: Κατάθεση, ΑΤΟΜΙΚΑ, στην Alpha Bank: GR 2401403620362002101067866 – στην επωνυμία ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ, με αιτιολογία: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΧΜΔΥ/ΣΥΣΤΗΜΑ. Επίσης αν δεν χωράει στο καταθετήριο όλο το κείμενο της αιτιολογίας, είναι απαραίτητο να φαίνεται ONOMATEΠΩΝΥΜΟ/ΧΜΔΥ (περίπτωση αδελφών με ίδιο επώνυμο). Σε περίπτωση που συμμετέχουν αδέρφια, η κατάθεση θα πρέπει να γίνει ατομικά και όχι ομαδικά. Αν η κατάθεση γίνει μέσω e-banking από άλλη τράπεζα τα έξοδα μεταφοράς βαραίνουν τον καταβάλλοντα το ποσό. Στην συνέχεια το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να σταλεί στο mail: xmdy2018.aat@sep.org.gr.

Για όποια διευκρίνηση σχετικά με τις αιτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Μαρίνα Μπαλάσκα (6946404205) (Α.Σ., 2ου ΣΠ Κηφισιάς) και Κωνσταντίνα Κουνέλλη (6936199900) (Α.Σ., 3ου ΣΠ Αγίας Παρασκευής) οι οποίες είναι υπεύθυνες γραμματείας της δράσης. Όσοι εκ των συμμετεχόντων διαθέτουν ασφάλιση και έχουν την δυνατότητα, συνίσταται να εκδώσουν Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης ασθένειας (ΕΚΑΑ).

Απαραίτητα έγγραφα για την δράση:

  1. Η αίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται), πρέπει να υποβληθεί εντός της προθεσμίας δηλώσεων μαζί με την προκαταβολή.
  2. Το δελτίο υγείας πρέπει να υπογραφεί από Ιατρό, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12/02/2018 (δηλ μέχρι 6 μήνες πριν την δράση) ώστε να είναι σε ισχύ για την ασφαλιστική εταιρεία.
  3. Για την εκδρομή, είναι απαραίτητο να έχουν οι ανιχνευτές και οι βαθμοφόροι μαζί τους αστυνομική ταυτότητα διεθνή – νέου τύπου (ΔΕΝ απαιτείται διαβατήριο).

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους Εφόρους του Κλάδου: Αποστόλου Λένα (6944727716), Γεωργόπουλο Ιωάννη (6973388213) και Κιούση Κώστα (6976430114), όπως και στο mail του κλάδου: anixn@peanattikis.org, καθώς επίσης και στο mail της γραμματείας της δράσης: xmdy2018.aat@sep.org.gr.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Καλή Μεγάλη Δράση Υπαίθρου να έχουμε!

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *