ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγ. Παρασκευή: 12 / 04 / 2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  07

 

ΠΡΟΣ: Αρχηγούς και Υπαρχηγούς Ομάδων Προσκόπων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Αρχηγούς Συστημάτων & Εφόρους Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, Κλάδο Προσκόπων Γενικής Εφορείας

ΘΕΜΑ: Τζαμπορέτο Στελεχών – Μάιος 2022

 

Αγαπητοί μου,

Σε εφαρμογή του Προγραμματισμού της Περιφερειακής Εφορείας, η Εφορεία Κλάδου Προσκόπων, ανακοινώνει την πραγματοποίηση Τζαμπορέτου Στελεχών Ανατολικής Αττικής.

Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες όλων των Ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με άλλα Στελέχη της Περιφέρειάς μας, να γνωριστούν, να συνεργαστούν και να ζήσουν ένα μοναδικό και απαιτητικό διήμερο προσκοπικής περιπέτειας.

Ταυτόχρονα, η συμμετοχή των στελεχών στη δράση, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε, μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεπίδραση με άλλες ομάδες, να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και να ενδυναμώσουν τον ηγετικό τους ρόλο, ενόψει των Καλοκαιρινών Κατασκηνώσεων.

 

Το Τζαμπορέτο Στελεχών της Ανατολικής Αττικής θα πραγματοποιηθεί στο Π.Κ. Περδικόβρυσης Παρνασσού την περίοδο 18-19/06/2022, με αρχηγό τον Αντώνη Χρυσοστόμου, Έφορο Κλάδου Προσκόπων της Περιφέρειάς μας.

 

Οι πρόσκοποι που μπορούν να συμμετέχουν στη δράση είναι οι Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες των Ομάδων της Περιφέρειάς μας που έχουν ολοκληρώσει την Α’ Γυμνασίου.

 

Το κόστος συμμετοχής στη δράση ανέρχεται στα 30 ευρώ για κάθε πρόσκοπο και στα 15 ευρώ για κάθε ενήλικο στέλεχος.

Οι ΑΟΠ κάθε συμμετέχουσας Ομάδας είναι υπεύθυνες/οι για την αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση scouts.aat@sep.org.gr των δηλώσεων συμμετοχής  των Προσκόπων και των Ενήλικων Στελεχών καθώς και για την κατάθεση του συνολικού ποσού της συμμετοχής των μελών των Ομάδων τους το αργότερο έως την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022.

 

Καλώ όλα τα Ενήλικα Στελέχη των Ομάδων της Π.Ε. μας να στηρίξουν ενεργά τη συμμετοχή των στελεχών στο Τζαμπορέτο και βοηθήσουν να χαρίσουμε όλες και όλοι μαζί μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα αποτελέσει εφόδιο για τους Προσκόπους μας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Κλήμης Τοσουνίδης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *