30 Μαΐου 2006

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16/06

 

Προς: Αρχηγούς Συστημάτων, Αρχηγούς Τμημάτων

 

ΘΕΜΑ: Κατασκηνώσεις και Μ.Δ.Υ. 2006

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Το καλοκαίρι έφτασε και οι καλοκαιρινές δράσεις μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους. Όλοι οι βαθμοφόροι, μεταξύ εξετάσεων και άλλων υποχρεώσεων, προετοιμάζουν πυρετωδώς και τις κατασκηνώσεις των τμημάτων τους.

Η Περιφέρεια Προσκόπων Ανατολικής Αττικής προσπαθεί να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη, ώστε όλα τα τμήματα να συμμετέχουν σε πετυχημένες, αξέχαστες καλοκαιρινές δράσεις.

Για να πετύχουμε αυτό τον κοινό σκοπό, παρακαλώ όλους τους Αρχηγούς των κατασκηνώσεων:

  • Να προετοιμάσουν άρτια το φάκελο της κατασκήνωσής τους (επισυνάπτονται υποδείγματα).
  • Τουλάχιστον 15 μέρες πριν από την έναρξη της κατασκήνωσης, μετά από τηλ. συνεννόηση με τον αντίστοιχο Έφορο Κλάδου, να φέρουν το φάκελο στα γραφεία της Περιφέρειας (3ο Σύστημα Χαλανδρίου, Μεσσηνίας 39, Χαλάνδρι) όπου κάθε Πέμπτη 20.30-22.00 βρίσκεται ο Π.Ε. και μέλη του επιτελείου. Ο φάκελος θα επιστρέφεται την επόμενη Πέμπτη.

Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι να γίνει δυνατή η μελέτη των φακέλων, ώστε να γίνουν όπου είναι απαραίτητο βελτιώσεις, να γίνει ανταλλαγή απόψεων, να δοθούν συμβουλές.

Υπενθυμίζω ότι η απογραφή όλων των κατασκηνωτών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην κατασκήνωση, δεδομένου ότι έτσι καλύπτονται και από την ομαδική ασφάλιση που έχει κάνει το ΣΕΠ στα μέλη του.

Πρέπει όλοι να καταβάλλουμε τη μέγιστη προσπάθεια πριν, κατά και μετά την κατασκήνωση για να προσφέρουμε κατά το δυνατό την καλύτερη κατασκήνωση στα παιδιά, που θα τους μείνει αξέχαστη και θα τους προσφέρει ωφέλημα βιώματα και εμπειρίες

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *