30 Απριλίου 2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14/06

Προς: Όλους τους Βαθμοφόρους

 

ΘΕΜΑ: Πάσχα 2006

 

Αδελφοί μου, Χριστός Ανέστη!

Εύχομαι, το φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου, να φωτίζει όλους μας και να οδηγεί τις πράξεις και τις σκέψεις μας στο Καλό.

Στο πνεύμα των ημερών, πολλά Συστήματα της Περιφέρειάς μας έκαναν την Καλή τους Πράξη, προσφέροντας Αγάπη σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Άδραξαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν σε όλα τα μέλη τους την αγάπη προς το συνάνθρωπο, να κάνουν πράξη την αρχή της προσφοράς και να δείξουν στους Προσκόπους τους ότι υπάρχουν και παιδιά που δεν έχουν υγεία, που δεν έχουν γονείς, που δεν έχουν τα προς το ζειν, που δεν έχουν ευτυχία.

Σ υ γ χ α ί ρ ω και ε υ χ α ρ ι σ τ ώ, από βάθους καρδίας, όλα αυτά τα Συστήματα.

Στο πρόγραμμα arGOODaki, που οργανώθηκε με συνεργασία της αλυσίδας εστιατορίων GOODY’s και του Σ.Ε.Π., συμμετείχαν από την Περιφέρειά μας:

·          1ο Σύστημα Ν. Ερυθραίας 

·          4ο Σύστημα Βριλησσίων

·          2ο Σύστημα Χαλανδρίου

·          Τ.Ε. Γαλατσίου

·          2ο Σύστημα Κορωπίου

·          1ο Σύστημα Λαυρίου

·          Τ.Ε. Αμαρουσίου – Πεύκης – Μελισσίων

·          1ο Σύστημα Ν. Ιωνίας

·          4ο Σύστημα Ν. Ιωνίας

·          1ο Σύστημα Παλλήνης

·          1ο Σύστημα Χολαργού

·          2ο Σύστημα Χολαργού

·          Τ.Ε. Αγ. Παρασκευής

 

 

και βοήθησαν αποτελεσματικά στην επιτυχία του προγράμματος. Συγκέντρωσαν πολλά παιχνίδια και βιβλία και τα πρόσφεραν σε ιδρύματα με παιδιά, δίνοντας λίγη χαρά σε παιδιά που τη στερούνται. Εκτός από την αξία της προσφοράς τους, σ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α τους αξίζουν και για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Γενικού Εφόρου και τη γρήγορη κινητοποίηση.

Πλησιάζοντας τη λήξη της προσκοπικής χρονιάς, υπενθυμίζω σε όλους την υποχρέωση της έγκαιρης κατάθεσης των φακέλων των κατασκηνώσεών τους, ώστε να είναι δυνατή παροχή βοήθειας και η επίλυση προβλημάτων. Για κάθε πρόβλημα μπορείτε να απευθυνθείτε στους εφόρους των κλάδων.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *