Αθήνα 10 Μαρτίου 2006

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9/06

 

ΠΡΟΣ : Α.Σ. της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής,Όλους τους Βαθμοφόρους

ΚΟΙΝ.: Εφορεία Περιοχής Αττικής,Περιφέρειες Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

ΘΕΜΑ: «Λειτουργία Γραφείων Περιφέρειας»

 

Αγαπητοί µου,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι από την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2006 και κάθε Πέμπτη, τα γραφεία της Περιφέρειάς μας θα λειτουργούν στο χώρο του 3ου Συ-στήματος Πρόσκόπων Χαλανδρίου, οδός Μεσσηνίας 39 στο Χαλάνδρι (επισυνάπτεται σχεδιάγραμμα), από τις 20.30 μέχρι τις 22.00.

Κατά το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο –λόγω της ακαταλληλότητας του Πύργου- δεν λειτουργούσαν τα γραφεία, έγινε έκδηλη η δυσκολία στη διεκπεραίωση εγγράφων και διαδικασιών, που είναι απαραίτητα για την καλύτερη επιτέλεση του Προσκοπικού έργου που έχουμε αναλάβει.

Κάθε Πέμπτη, ο Π.Ε., ο Έφορος Διοίκησης και κατά περίπτωση και άλλοι Έφοροι του επιτελείου της Περιφέρειας θα βρίσκονται τις ώρες που προαναφέρθηκαν στα γραφεία και θα υπάρχει η δυνατότητα για παράδοση, διεκπεραίωση και παραλαβή εγγράφων, επίλυση προβλημάτων, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και κυρίως για φιλική – προσκοπική επα-φή, με ένα φλιτζάνι καφέ, τσάι ή αναψυκτικό και μερικά βουτήματα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το 3ο Σύστημα Πρόσκόπων Χαλανδρίου για την ευγενική διάθεση του χώρου του και σας περιμένω κάποια από τις επόμενες Πέμπτες.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *