Αθήνα  14/2/2008

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/08

     

ΠΡΟΣ :   Μέλη Ε.Κ.Σ. Τοπικών Εφορειών και Συστημάτων της Περιφέρειας

             Τοπικούς Εφόρους και Αρχηγούς Συστημάτων

Αγαπητοί μου

 

Στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματός της και με στόχο την αλληλογνωριμία, την ενημέρωση και την καλύτερη συνεργασία, η Περιφέρεια Προσκόπων Ανατολικής Αττικής οργανώνει συνάντηση των μελών των Ε.Κ.Σ. των Συστημάτων και Τοπικών Εφορειών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα  «Αθανάσιος Λευκαδίτης» του μεγάρου του ΣΕΠ (Πτολεμαίων 1, Παγκράτι) την Κυριακή 2 Μαρτίου 2008, από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα μέλη των ΕΚΣ των Τοπικών Εφορειών και των Συστημάτων, συνοδευόμενα από τον Τ.Ε., τον Αρχηγό ή τον Υπαρχηγό Συστήματος.

Το πρόγραμμα, εκτός από την αλληλογνωριμία και την ελεύθερη συζήτηση,  θα περιλαμβάνει ενημέρωση για την εγκύκλιο 04/08 του ΣΕΠ και εισήγηση με θέμα:

Ø         «Διαχείριση οικονομικών και τήρηση λογιστικών»

Παρακαλώ τους Τ.Ε. και τους Α.Σ. να φροντίσουν για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των Επιτροπών τους και να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο της ΕΚΣ της Περιφέρειας κ. Μαριάνα Δεδάκη (τηλ. 6974883180, peanattikis@sep.org.gr)  μέχρι τη Δευτέρα 25/2/2008 για να δηλώσουν ποιοι θα συμμετάσχουν.

 

 

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *