Αθήνα 29/1/2009

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  09/09

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Κλάδου Λυκοπούλων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.:  Α.Σ. και Τ.Ε. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Ε. Π. Αττικής, Περιφέρειες Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

ΘΕΜΑ: Διήμερη Εκδρομή Αγελών  Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 2009

 

 

 

Αγαπητοί μου,

 

 

Στα πλαίσια του προγράμματός της η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής, οργανώνει διήμερη εκδρομή για τις Αγέλες το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαΐου 2009.

   

Η εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί έχει στόχο τα Λυκόπουλα της Περιφέρειάς μας, να έρθουν σε επαφή με τη φύση συμμετέχοντας σε δραστηριότητες γεμάτες φαντασία και περιπέτεια. Παρακαλούνται οι Αρχηγοί των Αγελών καθώς και οι Αρχηγοί των Συστημάτων να περιλάβουν στον προγραμματισμό τους τη δράση αυτή, ώστε να δώσουν στα Λυκόπουλα τη χαρά της συμμετοχής σε αυτή την εκδρομή και την εμπειρία της δράσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη δράση (χώρος και πρόσβαση σε αυτόν, δηλώσεις συμμετοχής, παρουσίαση και αφίσα της δράσης) θα δοθούν στους αρχηγούς των Αγελών σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή υπολογίζεται περίπου στα 30 ευρώ.

 

Για την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό της δράσης παρακαλούνται οι Αρχηγοί των Αγελών να συμπληρώσουν την προδήλωση συμμετοχής για την Αγέλη τους και να την αποστείλουν στο email του κλάδου luk_an@hotmail.com μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο Κώστα Χατζάτογλου (τηλ. 6936 766470).

 

 

 

Με Προσκοπικούς Χαιρετισµούς

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *