8 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 38/09

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους Βαθµοφόρους

ΚΟΙΝ: Εφ. Περιοχής Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Λειτουργία Σχολής Αρχικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων

 

Αγαπητοί µου,

Στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράµµατος 2009 της Π. Ε. Ανατολικής Αττικής και σε εφαρµογή του Κανονισµού Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Βαθµοφόρων, ανακοινώνεται ότι θα πραγµατοποιηθεί Σχολή Αρχικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2009. Στη Σχολή µπορούν να συµµετάσχουν Βαθµοφόροι που έχουν Εντολή Διοικήσεως και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιµάκια τους για το έτος 2009. Κάθε εκπαιδευόµενος θα συµβάλλει στις δαπάνες της Σχολής µε το ποσό των €25,00.

Αιτήσεις συµµετοχής, σωστά συµπληρωµένες και υπογεγραµµένες και µε το ποσό των €25,00 θα πρέπει να φθάσουν ιεραρχικά στην Π. Ε. Αν. Αττικής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15/10/2009. Αρχηγός της Σχολής θα είναι ο Έφορος Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειας, Μανώλης Άγριος (τηλ. επικοινωνίας 6977071220).

Όσοι και όσες επιλεγούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή αυτή θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και τηλεφωνικά για τη συµµετοχή τους και τις λοιπές λεπτοµέρειες (εφόδια, υλικά κλπ).

Παρακαλούνται οι Τοπικοί Έφοροι καθώς και οι Αρχηγοί Συστηµάτων να ενηµερώσουν το ταχύτερο δυνατόν τους Βαθµοφόρους, σχετικά µε τη λειτουργία της Σχολής αυτής. Επίσης παρακαλούνται οι ΕΚΣ να ενισχύσουν όσους επιθυµούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή.

Οι Βαθμοφόροι που θα συμμετάσχουν στη Σχολή οφείλουν να λάβουν μέρος στα σεμινάρια γνώσεων προσκοπικής τεχνικής που θα λειτουργήσουν με αντικείμενα: Χάρτης-τοπογραφία, Α’ Βοήθειες-υγιεινή, Κόμποι-συνδέσεις και Επικοινωνία. Τα σεμινάρια αυτά μπορεί να παρακολουθήσει και όποιος άλλος Βαθμοφόρος επιθυμεί. Τα προπαρασκευαστικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18/10/2009 από τις 15.00-19.00 στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Χολαργού (Β. Μελά και Αθ. Διάκου).

 

Με Προσκοπικούς Χαιρετισµούς

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *