Αθήνα 1η Οκτωβρίου 2009

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 37/09

 

Προς: Βαθμοφόρους Αγελών, Αρχηγούς Συστημάτων, Τοπικούς Εφόρους

Κοιν.: Εφορεία Περιοχής Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Σεμιναρίου με θέμα «Ο Προγραμματισμός στην Αγέλη λυκοπούλων»


Αγαπητοί μου,

O Κλάδος Λυκοπούλων της Περιφέρειάς μας, σε συνεργασία με τον Έφορο του Κλάδου Λυκοπούλων της Γενικής Εφορίας, Νεκτάριο Τσεσμελόπουλο, στο πλαίσιο της άτυπης εκπαίδευσης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Ο Προγραμματισμός στην Αγέλη Λυκοπούλων» για τους Βαθμοφόρους των Αγελών την Κυριακή 11/10/2007 (17:30–20:00). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου (οδηγίες πρόσβασης στην εγγραφή του ημερολογίου).

Στη συνάντηση αυτή οι Βαθμοφόροι που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν:

  • Τεχνικές για την επιλογή στόχων από τα Χαρακτηριστικά της Ηλικίας των Λυκοπούλων, Τις Αρχές του Προσκοπισμού και τους 5 Τομείς Ενδιαφερόντων.
  • Πως οι Στόχοι οι οποίοι έχουμε επιλέξει μπορούν να καταμεριστούν στο Ετήσιο Πλάνο Προγραμματισμού της Αγέλης μας
  • Πως υλοποιείται ένα Μηνιαίο Θέμα στην Αγέλη με βάση τον Ετήσιο Προγραμματισμό

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει με Προσκοπική Στολή (εναλλακτικά μπλούζα Polo). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά με ονομαστική λίστα από κάθε AAΛ στο e-mail του Κλάδου Λυκοπούλων, luk_an@hotmail.com μέχρι την Πέμπτη 8/10/09, ώστε να γίνει καλύτερη η προετοιμασία του σεμιναρίου.

Επίσης στη συνάντησή μας αυτή θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε και να οριστικοποιήσουμε το προγραμματισμό του Κλάδου για την φετινή περίοδο (Δράση Κλάδου – η μορφή που θα έχει & η χρονική της τοποθέτηση, Υποστήριξη Βαθμοφόρων, κλπ.).

Στο σεμινάριο καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι Βαθμοφόροι του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας. Τονίζω ότι η συμμετοχή όλων των Βαθμοφόρων και ειδικότερα των ΑΑΛ είναι επιτακτική, καθώς ο σωστός Προγραμματισμός είναι το πρώτο βήμα για μια πετυχημένη και δημιουργική χρονιά.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *