ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οδηγίες μετακίνησης!

Δείτε την σύνθεση των Ομάδων

Αθήνα 6η Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21/10

ΠΡΟΣ: ΑΣ, ΑΟΠ, ΥΟΠ ΠΕ Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: ΕΠ Αττικής, Λοιποί Βαθμοφόροι ΠΕ Ανατολικής Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Προετοιμασία Π.Ε. Αν. Αττικής για το 4o Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree

 

Αγαπητοί μου,

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την κορυφαία στιγμή στον εορτασμό της 100ετίας, το 4o Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Καμένα Βούρλα από τις 21-29 Αυγούστου 2010.

Η Περιφέρεια μας ήδη οργανώνει τις Ομάδες που θα την εκπροσωπήσουν στο Jamboree. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθούν τα Επιτελεία των Ομάδων καθώς και οι Ενωμοτίες που θα στελεχώσουν τις τέσσερις (4) Ομάδες της Περιφέρειάς μας.

Πριν γίνει όμως αυτό, για την καλύτερη οργάνωση των Ενωμοτιών και των Ομάδων, θα θέλαμε από τους ΑΟΠ, οι Πρόσκοποι των οποίων θα συμμετάσχουν στο Jamboree:

  • Να ολοκληρώσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες (εάν υπάρχουν).
  • Να παραδώσουν τις ιατρικές βεβαιώσεις των συμμετεχόντων (με υπογραφή ιατρού).
  • Να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα (Δηλώσεις Συμμετοχής Π.Ε.) με την οποία επεξηγείται πώς οι συμμετέχοντες Πρόσκοποι είναι χωρισμένοι σε Ενωμοτίες κατά την προσκοπική χρονιά, προκειμένου να ληφθεί υπόψη κατά το σχηματισμό των Ενωμοτιών των Ομάδων της Περιφέρειας και να την αποστείλουν στα email: liapanos@hol.gr και k.efremidis@hotmail.com

Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες της ΠΕ πριν την αναχώρηση των Ομάδων για το 4o Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree:

  • Τετάρτη 14/7, 20:30 – Ανακοίνωση Επιτελείων των Ομάδων και σύνθεση Ενωμοτιών, (γραφεία ΠΕ – 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής)
  • Σαββατοκύριακο 24-25/7 – Συνάντηση Επιτελείων Ομάδων με Στελέχη Ενωμοτιών για λεπτομερή οργάνωση των Ενωμοτιών (μία από τις δύο ημέρες, με διάρκεια περίπου 2 ώρες). Η κάθε Ομάδα επιλέγει μέρος και ώρα συνάντησης.
  • Παρασκευή 20/8, 17:30 – Γνωριμία Ομάδων / Ενωμοτιών και υποχρεωτική διανυκτέρευση στο κατασκηνωτικό Κέντρο της ΠΕ στο Σούνιο.
  • Σάββατο 21/8, 08:00 – Αναχώρηση για Καμένα Βούρλα από Σούνιο.
  • Κυριακή 29/8, 20:00 – Άφιξη Προσκόπων στην Αθήνα, στο parking του OAKA (γωνία Σπύρου Λούη & Λεωφόρου Κύμης)

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον Έφορο Κλάδου Προσκόπων της ΠΕ Πάνο Παπαδόπουλο (τηλ. 6936 766 470, email liapanos@hol.gr)

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *