Αγ. Παρασκευή, 14 Μαΐου 2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16/14

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Κλάδου Λυκοπούλων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Α.Σ. και Τ.Ε. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Ε. Π. Αττικής, Περιφέρειες Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

Θέμα: Διήμερη Εκδρομή Αγελών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 2014

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο του προγράμματός της η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οργανώνει διήμερη εκδρομή για τις Αγέλες της Περιφέρειάς μας.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 31 Μάιου-1 Ιουνίου στο συναυλιακό χώρο “TerraVibe” στην Μαλακάσα Αττικής. Η διαμονή μας θα γίνει σε σκηνές, η μετακίνησή μας με μισθωμένα λεωφορεία, ενώ η διατροφή θα έχει φροντιστεί σε κεντρικό επίπεδο (catering). Το κόστος για κάθε λυκόπουλο είναι €25, €10 για βαθμοφόρους και μέλη προσκοπικού δικτύου και περιλαμβάνει το κόστος μετακίνησης, τροφοδοσίας, υλικού προγράμματος, διαμονής και αναμνηστικών.

Στην ανακοίνωση αυτή επισυνάπτονται οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής και η συγκεντρωτική λίστα συμμετεχόντων.

Ακολουθώντας τις οδηγίες, οι αιτήσεις συμμετοχής και η οικονομική συμμετοχή πρέπει να έχουν κατατεθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 και ώρα 20:00 στην Γραμματεία της δράσης matdacmar@gmail.com και matka_mrl@hotmail.com , ώστε να μπορέσει να οργανωθεί καλύτερα η εκδρομή. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε, μπορεί να γίνει ηλεκτρονική αποστολή των αιτήσεων στο email του Κλάδου και η κατάθεση να πραγματοποιηθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Περιφέρειας (199002101092959 ALPHA BANK – Ονόματα δικαιούχων Άγγελος Καραμάνης, Μαριάννα Δεδάκη, Γιάννης Γρηγορόπουλος)

Αρχηγός της δράσης θα είναι ο Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας Κλήμης Τοσουνίδης (6947776614/meraklimis@gmail.com), ο οποίος συνεπικουρούμενος από την ομάδα εργασίας, θα έχει και την πλήρη επίβλεψη της δράσης και με τον οποίον θα μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνηση.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των λυκοπούλων και των βαθμοφόρων είναι να είναι απογεγραμμένοι για το έτος 2014.

Το διήμερο των λυκοπούλων της Περιφέρειας δίνει την δυνατότητα στα λυκόπουλα να κοινωνικοποιηθούν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, να γνωριστούν με άλλα λυκόπουλα της ευρύτερης περιοχής τους και να γνωρίσουν στην πράξη ότι έχουν αδέλφια μέσα από τον προσκοπισμό σε όλο τον κόσμο.

Προσδοκώντας την μαζική συμμετοχή των Αγελών της Περιφέρειας μας, ευελπιστούμε στην πραγματοποίηση της μεγαλύτερης συνάντησης, αντάξιας της προσπάθειας που όλοι σας καταβάλετε αυτές τις δύσκολες ώρες στις Αγέλες σας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *