Αγ. Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18/14

 

ΠΡΟΣ: Τους βαθμοφόρους της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Μέλη Ε.Κ.Σ. Συστημάτων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Ε. Π. Π. Ανατολικής Αττικής

 

Θέμα: Μήνυμα Περιφερειακού Εφόρου Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

Είναι η πρώτη μας επικοινωνία μετά την περασμένη Τετάρτη όπου μου κάνατε την τιμή να με αναδείξετε Περιφερειακό Έφορο για τα επόμενα τρία χρόνια, κάτι το οποίο με γεμίζει με μεγάλη αίσθηση ευθύνης για να ανταποκριθώ πλήρως στην εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχατε στη διαδικασία ανάδειξης, για το χρόνο που αφιερώσατε το προηγούμενο διάστημα για να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις για το μέλλον της Περιφέρειάς μας και της Κίνησης που αγαπάμε.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ δείξαμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα μας, σε μία διαδικασία η οποία εύκολα θα χαρακτηριζόταν υποδειγματική και παράδειγμα προς μίμηση, στο σύνολό της.

Προτεραιότητα μας πλέον, είναι να υποστηρίξουμε έμπρακτα το προσκοπικό πρόγραμμα που προσφέρουμε στα παιδιά μας, όπως είχαμε συζητήσει στις συναντήσεις μας το προηγούμενο διάστημα. Σ’ αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί με τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων θα κατακτήσουμε τις κορυφές που θα θέσουμε από κοινού ως στόχους.

Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δημήτρη, για την συνεργασία που είχαμε όχι μόνο τους τελευταίους μήνες αλλά και όλο το προηγούμενο καιρό που ήμασταν μαζί στη Περιφέρεια, και πλέον γνωρίζω ότι θα συνεχίσω να έχω δίπλα μου και τα επόμενα χρόνια ένα φίλο, που θα είναι εκεί για να βοηθήσει όπου χρειαστεί.

Πλέον από δω και πέρα θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και σύντομα θα τα πούμε με όλους από κοντά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου είπε πριν χρόνια μία φίλη Βαθμοφόρος και με συντροφεύει από τότε σαν άποψη ζωής…«Τόλμα να βάλεις στόχο το φεγγάρι, ακόμα και αν αστοχήσεις θα έχεις βρεθεί ανάμεσα στα αστέρια..».

Για αυτό ας τολμήσουμε… Για τα Λυκόπουλά μας, τους Προσκόπους μας και τους Ανιχνευτές μας…

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Κωνσταντίνος Γ. Χατζάτογλου

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *