14 Σεπτεμβρίου 2006

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19/07

 

Προς: Όλους τους Βαθμοφόρους

 

ΘΕΜΑ: Συνάντηση Βαθμοφόρων

 

Αγαπητοί μου

Η Περιφέρεια Προσκόπων Ανατολικής Αττικής, συνεχίζοντας την όμορφη παράδοση που έχει δημι-ουργήσει, οργανώνει για άλλη μια φορά την ετήσια συνάντηση των βαθμοφόρων της.

Στη συνάντησή μας αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα όλοι οι βαθμοφόροι της περιφέρειας, να βελτιώσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, να ψυχαγωγηθούμε, να ξεκουραστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά και να διεκπεραιώσουμε διοικητικά και άλλα θέματα.

Φυσικά, θα γιορτάσουμε το ξεκίνημα της 2ης εκατονταετίας του Προσκοπισμού και αναβαπτιζόμενοι στο λαμπρό παρελθόν θα σχεδιάσουμε τα πρώτα, δυναμικά βήματα για το μέλλον.

Η συνάντηση θα γίνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση και το κόστος συμμετοχής. Καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια να περιοριστεί όσο γίνεται περισσότερο το κόστος και να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό το πρόγραμμα.

Παρακαλώ τους Α.Σ. να περιλάβουν στον προγραμματισμό τους τη σημαντική αυτή δραστηριότητα, να ενημερώσουν και να παροτρύνουν τους βαθμοφόρους να συμμετάσχουν και να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Παρακαλώ επίσης όλους να συνεισφέρουν με ιδέες και προτάσεις στην καλύτερη προετοι-μασία της συνάντησης.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *