10 Σεπτεμβρίου 2007

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18/07

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους Βαθµοφόρους

 

ΘΕΜΑ: Λειτουργία Σχολής Αρχικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων

 

Αγαπητοί µου,

Στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράµµατος 2007 της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής και σε εφαρµογή του Κανονισµού Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Βαθµοφόρων, ανακοινώνεται ότι θα πραγµατοποιηθεί Σχολή Αρχικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2007 στο χώρο του 1ου Συστήματος Χολαργού και στον Υμηττό. Στη Σχολή µπορούν να συµµετάσχουν Βαθµοφόροι που έχουν Εντολή Διοικήσεως και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιµάκια τους για το έτος 2007. Κάθε εκπαιδευόµενος θα συµβάλλει στις δαπάνες της Σχολής µε το ποσό των €25,00.

Αιτήσεις συµµετοχής, σωστά συµπληρωµένες και υπογεγραµµένες και µε το ποσό των €25,00 θα πρέπει να φθάσουν ιεραρχικά στην Π.Ε. Αν. Αττικής το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10/10/2007. Αρχηγός της Σχολής θα είναι ο Εκπαιδευτής κ. Κωνσταντίνος Διοματάρης.

Όσοι και όσες επιλεγούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή αυτή θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και τηλεφωνικά για τη συµµετοχή τους και τις λοιπές λεπτοµέρειες (εφόδια, υλικά κλπ).

Παρακαλούνται οι Τοπικοί Έφοροι καθώς και οι Αρχηγοί Συστηµάτων να ενηµερώσουν το ταχύτερο δυνατόν τους Βαθµοφόρους, σχετικά µε τη λειτουργία της Σχολής αυτής. Επίσης πα-ρακαλούνται οι ΕΚΣ να ενισχύσουν όσους επιθυµούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή.

Οι Βαθμοφόροι που θα συμμετάσχουν στη Σχολή μπορούν να προετοιμαστούν για τη Σχολή στα σεμινάρια γνώσεων προσκοπικής τεχνικής που θα λειτουργήσουν την Κυριακή 14/10/07 από τις 16.00 μέχρι 20.00 στο χώρο του 1ου Συστήματος Χολαργού με αντικείμενα: Χάρτης-τοπογραφία, Α’ Βοήθειες-υγιεινή, Κόμποι-συνδέσεις και Επικοινωνία. Τα σεμινάρια αυτά μπορεί να παρακολουθήσει και όποιος άλλος Βαθμοφόρος επιθυμεί. Θα ακολουθήσει η προσυνάντηση για τη Σχολή.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισµούς

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *