Αθήνα 15/1/2009

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  04/09

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Ομάδων Προσκόπων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.:  Α.Σ. και Τ.Ε. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Ε. Π. Αττικής, Περιφέρειες Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

ΘΕΜΑ: 7η Συνάντηση ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 2009

 

 

 

Αγαπητοί μου,

 

 

Στα πλαίσια του προγράμματός της η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής, οργανώνει διήμερη συνάντηση ενωμοτιών το Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου 2009.

   

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί έχει σκοπό να γνωριστούν οι ενωμοτίες της Περιφέρειάς μας, να παίξουν και να γευτούν το Προσκοπικό παιχνίδι. Μέσα από την εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίας συστήματος, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε μεγάλα παιχνίδια σταθμών, σε παιχνίδια δράσης, στο βραδινό πρόγραμμα και σε άλλες δραστηριότητες-έκπληξη, περνώντας ένα διήμερο στη φύση παρέα με Προσκόπους από όλη την Ανατολική Αττική.

 

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη δραστηριότητα (πρόσβαση στο χώρο, δήλωση συμμετοχής, φάκελος για την ενωμοτία και το επιτελείο καθώς και η διαφημιστική αφίσα της συνάντησης) θα δοθούν στους αρχηγούς των Ομάδων μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή υπολογίζεται στα 35 ευρώ. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση καθώς και για συμμετοχή στην ομάδα εργασίας της εκδρομής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο κλάδου Πάνο Παπαδόπουλο (τηλ. 6936766470, email: liapanos@hol.gr).

 

Προσμένουμε στη συμμετοχή όλων σας σε ένα διήμερο ξεχωριστό όπως και η Περιφέρειά μας.

 

 

Με Προσκοπικούς Χαιρετισµούς

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *