Αθήνα 2/4/2007

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 09/07

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους βαθμοφόρους

 

ΘΕΜΑ: Λυκόπουλα ετών 75!!!

 

Αγαπητοί μου,

Σαν όνειρο πέρασε το διήμερο πανηγύρι των λυκοπούλων. Η πρώτη πανελλήνια συνάντηση, το μεγαλύτερο αντάμωμα, τα ανεπανάληπτα γενέθλια.

 

 

Κανένα Λυκόπουλο δε θα ξεχάσει το γεμάτο με τζόκεϋ καπελάκια κλειστό γυμναστήριο και τους 5 ντετέκτιβς που έψαχναν να λύσουν το μυστήριο! Ούτε το παραμύθι για το ανεκτίμητο δώρο του παππού Γιώργου (πάλαι ποτέ Λυκόπουλο) στον επτάχρονο εγγονό του Γιώργο. Ούτε το τραγούδι των γενεθλίων. Θα θυμάται πάντα τα παιχνίδια στο Ζάππειο. Δεν θα λησμονήσει ποτέ στη ζωή του ότι ανανέωσε τη λυκοπουλική του υπόσχεση μέσα στο καλλιμάρμαρο στάδιο, μαζί με άλλα 3000 λυκόπουλα από την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Μυτιλήνη και τη Ρόδο, ακόμη και από το μακρινό Κάιρο!

 

Κι εμείς οι μεγαλύτεροι, δεν θα ξεχάσουμε πώς με πολλή δουλειά και καλή οργάνωση μπορούμε να κάνουμε όλη την Ελλάδα ΜΙΑ Αγέλη και να δώσουμε την ευκαιρία σε τόσα παιδιά να παίξουν, να χαρούν, να αποκτήσουν μοναδικό βίωμα.

Από την Περιφέρειά μας 400 Λυκόπουλα έζησαν τη μεγάλη γιορτή και με όλη τους τη δύναμη φύσηξαν να σβήσουν τα 75 κεράκια. Δυστυχώς τη χαρά αυτή τη στερήσαμε από αρκετά άλλα λυκόπουλα. 14 Αγέλες θεώρησαν ότι είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν αυτό το συγκεκριμένο διήμερο! Ας αναλογιστούμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στα παιδιά και ας προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με ειλικρίνεια στο μικρό Λυκόπουλο που θα μας ρωτήσει: «Γιατί δεν ήμουνα κι εγώ μαζί με όλα τα Λυκόπουλα της Ελλάδας;»

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους βαθμοφόρους που συμμετείχαν με τις αγέλες τους στη μεγάλη γιορτή, τους βαθμοφόρους της Περιφέρειάς μας και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της δράσης αυτής και τον κλάδο Λυκοπούλων για όλο το σχεδιασμό και το συντονισμό της δράσης.

Εύχομαι να γίνονται ΠΑΝΤΑ – ΠΑΝΤΑ – ΠΑΝΤΑ τέτοιες δράσεις!

 

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς

Άγγελος Καραμάνης

 

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *