Αθήνα 5/2/2007

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/07

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Ομάδων Προσκόπων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Α.Σ. και Τ.Ε. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Ε. Π. Αττικής, Περιφέρειες Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

ΘΕΜΑ: Συνάντηση ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 2007

 

Αγαπητοί μου,

Σε εφαρμογή του ετησίου προγράμματός της και μετά από απόφαση των βαθμοφόρων του κλάδου Προσκόπων, η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής, οργανώνει διήμερη συνάντηση ενωμοτιών το Σαββατοκύριακο 28-29/04/2007.

Η συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στην Περδικόβρυση Παρνασσού, θα έχει θέμα σχετικό με τον Παγκόσμιο Προσκοπισμό και τον εορτασμό των 100 Χρόνων του Προσκοπισμού. Θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και σκοπός της είναι ο κάθε πρόσκοπος να γνωριστεί, να συνεργαστεί και κυρίως να παίξει με άλλους προσκόπους από διάφορες ομάδες της Περιφέρειας μας. Μέσα από την πλήρη εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίας συστήματος, τα παιδιά θα συμμετέχουν σε μεγάλα παιχνίδια σταθμών, παιχνίδια μυστηρίου, βραδινό ψυχαγωγικό show και βέβαια θα αντιμετωπίσουν πολλές εκπλήξεις!

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη δραστηριότητα (κόστος συμμετοχής, πρόσβαση στο χώρο, δήλωση συμμετοχής, φάκελος για την ενωμοτία και διαφημιστική αφίσα της συνάντησης) θα δοθούν στους αρχηγούς των Ομάδων από την Έφορο Κλάδου μέχρι το τέλος Μαρτίου. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, προτάσεις ή ιδέες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Έφορο Κλάδου Προσκόπων Χριστίνα Τσαπέπα τηλ. 6977-406604, e-mail: orka1np@yahoo.gr.

Ελάτε λοιπόν ΟΛΟΙ στην Περδικόβρυση να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ τα 100 χρόνια ζωής του Προσκοπισμού με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε και που πλέον έχει γίνει θεσμός στον Κλάδο Προσκόπων της Περιφέρειάς μας, με τις συναντήσεις των ενωμοτιών.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς 

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *