Αθήνα,  30/1/2009

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 07/09

     

ΠΡΟΣ :   Κοινότητες Ανιχνευτών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΘΕΜΑ:  «Πανόραμα Μεγάλων Δράσεων Κοινοτήτων»

 

Αγαπητοί µου,

 

Η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής σε εφαρμογή του ετήσιου προγράμματός της, οργανώνει το «Πανόραμα Μεγάλων Ανιχνευτικών Δράσεων Υπαίθρου». Ένας θεσμός πλέον που πραγματοποιείται για 9η φορά και σκοπό έχει να αποτελεί κάθε χρόνο μια αξιόπιστη  πηγή ιδεών για τις καλοκαιρινές Μεγάλες Δράσεις Υπαίθρου των Κοινοτήτων, Χειμερινές Εκδρομές πρότυπο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, έρευνα και προσφορά.

Φέτος,  ο Θεσμός του Πανοράματος Μεγάλων Δράσεων θα εξελιχθεί σε έναν μοχλό που θα αναδεικνύει την σπουδαιότητα της Μεγάλης Δράσης Υπαίθρου στο Ανιχνευτικό Πρόγραμμα σαν επιστέγασμα της συνολικής προσπάθειας των Ανιχνευτών σε όλη την διάρκεια της Προσκοπικής Χρονιάς, θα αναδείξει την ανάγκη πραγματοποίησης της κάθε χρόνο όπως και την προοπτική συνεργασίας των Κοινοτήτων σε περίπτωση όπου η ίδια η Κοινότητα δεν έχει τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει αυτόνομη Μεγάλη Δράση.

Οι Ανιχνευτές της Περιφέρειάς μας, που πραγματοποίησαν την θερινή τους κατασκήνωση και την χειμερινή τους Εκδρομή, θα έχουν την ευκαιρία να την παρουσιάσουν σε ευρύ κοινό και έτσι να μοιραστούν εμπειρίες, γνώσεις και πληροφορίες με όλους εμάς συμπαραστάτες τους .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009 – Ημέρα Σκέψης από τις 17:30 έως τις 21:00 στην αίθουσα  «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Χολαργού (Περικλέους 55).

Η παρουσίαση της κάθε Κοινότητας, μπορεί να περιλαμβάνει: παρουσίαση διαφανειών (power point) μέσω data projector, κείμενα, μουσικά θέματα, σκηνικά παρουσίασης,  κολάζ με φωτογραφίες και δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 15 λεπτά.

Η  πρόθεση δήλωσης συμμετοχής, θα γνωστοποιηθεί από τους ΑΚΑ στον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών, Μανώλη Άγριο έως τις 9 Φεβρουαρίου, στo 6977071220 και magrios@ontelecoms.gr αντίστοιχα.

 

 

 

Σ’ αυτό τα ανιχνευτικό πανηγύρι καλούνται να συμμετάσχουν όλες οι Κοινότητες Ανιχνευτών της Περιφέρειας, οι γονείς των Ανιχνευτών, βαθμοφόροι και πρόσκοποι των άλλων τμημάτων, Έφοροι και κάθε φιλοπρόσκοπος που επιθυμεί.

 

 

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

 

 

 

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *